UDSALG || SPAR OP TIL 85%
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

hårbøjle i orange fra le mosch

Cheap hårbøjle - Aisha Orange

Varenr.: 2293253 | GTIN 5714441084523
80,00 DKK50,00 DKK

100% Polyester. Bemærk at denne hårbøjle er tyndere i både bredden og selve tykkelsen af hårbøjlen. Hårbøjlen er i tynd plastik og ikke samme kvalitet som hårbøjlerne til 149.95,- Dog er den stadig meget bøjelig, så børn nærmest ikke kan knække dem! Læs mere længere nede.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Cheap hårbøjle - Aisha Orange  

Cheap hårbøjlen er en ny model vi har indført hos LÉHOF. De vil være tyndere i bøjlen i forhold til den hårbøjle du er vant til at se hos LÉHOF. Ikke alle forældre har fornøjelsen af børn som passer på deres ting, og derfor kan man risikere at skulle købe nye hårbøjler hele tiden - til disse "uheldige" forældre kan vi nu introducere CHEAP modellen. Halv pris men samme smukke udseende. Bøjlen er stadig lige så bøjelig i kvaliteten, men bare tyndere og i plastic i stedet for acetat. Da hårbøjlen her er lettere, holder den ikke håret nær så godt tilbage, som dem til 149.95,-

Det er vigtigt for os at understrege, at der er stor forskel på de 2 slags hårbøjler som vi har. Den "normale" LÉHOF hårbøjle holder håret bedre (den til 149,95) - og den er desuden i en bedre kvalitet. Men ud over det ligner de hinanden. Pris og kvalitet har stor betydning.

Kan hårbøjlen bruges til både børn og voksne?

Ja! De kan sagtens bruges til både børn og voksne. De passer børn ned til ca 4 års alderen og op til voksenstørrelse, så nu kan mor og datter matche hinanden.

Vi har Danmarks største udvalg af hårbøjler til børn og voksne. Og finder du ikke det du søger hos LÉHOF, så kan du finde mange flere hårbøjler hos LÉ MOSCH. 

 


Del denne vare:

Instagram