MEGA BAZAR 4 stk for 150 kr
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Nina

Nina anbefaler

Murph Scrunchie No 115

Varenr.: 2812412 | GTIN 5714441140601
Unikt produkt lavet af genbrugsmateriale
60,00 DKK

Unik og skøn scrunchie, produceret af rester af de genanvendte materialer fra vores kollektion-produktion. Læs mere længere nede.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Murph Scrunchie No 115

Unikke og smukke scrunchies fra LÉ MOSCH - En blanding af Funky Fashion og Vintage Vibes

Hop med på en rejse tilbage i tiden med vores Murph scrunchies! Disse scrunchies er ikke som de almindelige scrunchies du normalt køber, der er nemlig kun 1 eller meget få stk af hver eftersom de er produceret af rester fra vores tøjproduktion  - og så er de lavet af autentiske vintage sarier fra Indien!

LÉ MOSCH, har formået at fange sjælen og skønheden i de farverige indiske sarier og omdanne dem til de mest fantastiske scrunchie hårelastikker. Hvem ville have troet, at gamle klæder kunne få nyt liv og blive til et statement-accessorie til dit hår?

Når du bestiller en af disse scrunchie elastikker, får du ikke bare endnu en scrunchie til samlingen. Det er et stykke kunst til din indre fashionista. Hver elastik er unik, og kun meget få er ens. De er som individuelle kunstværker, der fortæller historier om fortidens trends og stilarter.

Den dejlige stof der omfavner dine lokker, er som et kram fra en håndvævet regnbue. Og tro mig, det føles lige så fantastisk, som det ser ud!

Men hey, det bliver endnu bedre! Ved at vælge vores Murph scrunchie elastikker gør du faktisk en forskel. Du er med til at reducere behovet for at fremstille nyt materiale og mindsker dermed belastningen på vores miljø. Så du kan rocke dit hår med stil og samtidig redde verden - det er da en win-win situation!

Så lad os sprede lidt kærlighed til vintage vibes og pifte dit hår op med et strejf af Indien. Med LÉ MOSCH's scrunchie elastikker kan du være sikker på, at ingen vil have den samme stil som dig. Så slip din indre fashion rebel løs, og lad dine lokker danse i takt med historiens magi!

Nu er det på tide at give dit hår den behandling, det fortjener, og samtidig tilføje et strejf af sjov og originalitet til din stil. Vælg LÉ MOSCH's Murph scrunchies og vær klar til at rocke verden med dit nye unikke look og attitude!

 

 


Del denne vare:

Instagram