SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Gene sløjfehårspænde med similisten fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Gene sløjfehårspænde med similisten fra le mosch

Gene sløjfehårspænde
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 380,00

Læg i kurv

Gene sløjfehårspænde

Varenr.: 2930307 | GTIN 5714441145385
100,00 DKK

Smukt hårspænde med sløjfe, besat med similisten - ca. 14 cm. Selve spændet bagpå måler 7 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Gene sløjfehårspænde

Smukt og enkelt sløjfehårspænde. Sløjfen til dig der måske ikke har brug for at det fylder for meget i håret.

Det er et super fint og meget feminin spænde. Sløjfen er besat med similisten, så der er masser og shine og glamour her!

Vi elsker jo sløjfer - så dette her er et look vi virkelig godt kan lide.

Selve spændet er et klassisk hårspænde, hvor sløjfen er påsat. Sløjfen måler cirka 14 cm. i bredden. Selve spændet måler 7 cm. indvendigt, og det kan rumme en lille hestehale, - og hvis du har meget kraftigt hår kan du alternativt sætte den over en elastik.    

Brug Gene sløjfehårspænde til både hverdag og fest. Du får et mere pyntet look med de smukke similisten, som løfter dit look. Du kan bruge spændet til alt muligt. Både din fine kjole, en dejlig strik, eller en blazer.   

 

Alle vores spænder med sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. 

Vores hårspænder med sløjfer er designet med fokus på det lækre look! De forskellige typer af sløjfer kan noget forskelligt og er ikke tunge at have på. Sløjfer af en vis størrelse skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en fin sløjfe i håret. Bare du kan samle håret i en hestehale. Spænderne er lette at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, super sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram