SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Cheap hårbøjle - Aisha Burned orange

Varenr.: 2090161 | GTIN 5714441002541
80,00 DKK50,00 DKK

100% Polyester. Bemærk denne hårbøjle er tyndere i både bredden og selve tykkelsen af hårbøjlen. Hårbøjlen er i tynd plastik og ikke samme kvalitet som de hårbøjler til 149.95,- Dog er den stadig meget bøjelig så børn nærmest ikke kan knække dem! Læs mere længere nede

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Cheap hårbøjle - Aisha Burned orange  

Cheap hårbøjlen er en ny model vi har indført hos LÉHOF, disse vil være tyndere i bøjlen i forhold til den hårbøjle du er vant til at se hos LÉHOF. Ikke alle forældre har den fornøjelse af børn som passer på deres ting, og derfor kan man risikerer at skulle købe nye hårbøjler hele tiden - til disse "uheldige" forældre kan vi nu introducerer CHEAP modellen. Halv pris men samme smukke udseende. Bøjlen er stadig lige så bøjelig i kvaliteten men bare tyndere og i plastic i stedet for acetat. Da hårbøjlen her er letterer holder den ikke håret nær så godt tilbage som dem til 149.95,-

Det er vigtigt for os at understrege, at der er stor forkel på de 2 slags hårbøjler som vi har. Den "normale" LÉHOF hårbøjle holder håret bedre (den til 149,95) - og hårbøjlen er desuden i en bedre kvalitet. Men ud over det ligner de hinanden. Pris og kvalitet har stor betydning.

Kan hårbøjlen både bruges til børn og voksne?

Ja! De kan sagtens bruges til voksne også. De passer ned til børn i ca 4 års alderen og op til voksen, så nu kan mor og datter matche hinanden.

Vi har Danmarks største udvalg af hårbøjler til børn og voksne. Og finder du ikke det du søger hos LÉHOF, så kan du også finde flere på LÉ MOSH. 

 


Del denne vare:

Instagram