MELODY CLIP FRA LÉ MOSCH

Melody Hårklemme - Glitter sort

Varenr. 1279761
GTIN 5714441004361
79,95 DKK
Hårklemmen måler 5 cm.

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri fragt over 149,-
Del denne vare:

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor dyd af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed i stemmen nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje valgt så de passer ind i tiden trend. Melody Hårklemme - Glitter sort er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade af små glimmer nuancer.

Brug Melody Hårklemme - Glitter sort til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Melody Hårklemme - Glitter sort så håret pjusker, og hurtigt har du den fienste sommer frisurer. 

Melody Hårklemme - Glitter sort er i mange smukke farver og modeller, så du kan finde lige præcis den spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til det sæt tøj du har på.

COPYRIGHT LÉ MOSCH denmark 2019

Kurven er tom