5-10-20 KRONERS MARKED || SPAR OP TIL 88 % !!
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Maria

Maria anbefaler

Mini Heaven hårklemme i Metallic Strib Grå
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 290,00

Læg i kurv

Mini Heaven hårklemme i Metallic Strib Grå

Varenr.: 2622268 | GTIN 5714441106829
100,00 DKK

Hårklemmen er 6,5 cm bred. Perfekt hvis du ikke har super kraftigt hår, eller bare vil sætte en del af håret op. Kan sagtens bruges til børn.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH elsker vi hårklemmer. Vi har klemmer i en super kvalitet og i en masser farver. Hver farve er nøje udvalgt så de passer ind i tiden trends og tendenser, og nogle har vi valgt bare fordi vi selv synes de er smukke og specielle. Mini Heaven hårklemme i Metallic Strib Grå er bare een af vores mange klemmer og vi håber du finder flere du kan lide, blandt alle dem vi har!

Brug Mini Heaven hårklemme i Metallic Strib Grå til at holde noget af håret oppe, eller vælg at sætte hele håret op i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men selvfølgelig også til hverdag. 

Styling tips

Har du let til fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derefter tørre med hård varme med føntørren, så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Mini Heaven hårklemme i Metallic Strib Grå så håret pjusker, og hurtigt har du den fineste frisure. 

 

Se video for inspiration til opsætning:


Del denne vare:

Instagram