SPAR op til 80 % HER
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Tina

Tina anbefaler

Heaven hårklemme i Lilla Strib
DKK 120,00

Pris i alt:
DKK 120,00

Læg i kurv

Heaven hårklemme i Lilla Strib

Varenr.: 2101825GTIN 5714441034603
120,00 DKK

Spændet måler 8 cm.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

  Vi sender pakker om 

Del denne vare:


Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor dyd af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed i stemmen nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje valgt så de passer ind i tiden trend. Heaven hårklemme i Lilla Strib er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade af små glimmer nuancer.

Brug Heaven hårklemme i Lilla Strib til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Heaven hårklemme i Lilla Strib så håret pjusker, og hurtigt har du den fienste sommer frisurer. 

Heaven hårklemme i Lilla Strib er i mange smukke farver og modeller, så du kan finde lige præcis den spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til det sæt tøj du har på.

Se video for inspiration til opsætning:

Instagram